Bestel een Horoscoop

Bestellen via PayPal: u betaalt vooraf
U bestelt de gewenste horoscoop of horoscopen op een volledig veilige manier via PayPal U kunt PayPal zo instellen dat u gewoon werkt met uw eigen bankrekening. Ook kunt u desgewenst uw creditkaart gebruiken of uw eigen Payal rekening. Na betaling volgt het formulier waarop u uw geboortegegevens invult. Direct na ontvangst krijgt u bevestiging en bericht. Ik neem binnen 24 uur contact met u op voor uw geboortegegevens.

Radix: Geboortehoroscoop Rasix

Radix: Geboortehoroscoop

Omvat 20-30 pagina's met informatie die u bij de gewone astrologie niet kunt krijgen. De interpretatie van uw geboortehoroscoop komt voor uit de psycho-therapeutische praktijk en gaat daardoor over u als persoon, niet over u als bundel horoscoop-standen.
Prijs: $55,75=

Radix of Geboortehoroscoop

U betaalt E 55,75 via onderstaande PayPal knop <"nu kopen">. Bij "welk rapport" vult u in Geboortehoroscoop.

Zodra uw bestelling bij mij binnen is, vraag ik uw geboortegegevens op en maak ik het rapport waarin ik de psychologische betekenis van uw horoscoop uitgebreid beschrijf.
Welk rapport

Zo maar een reactie van een gebruiker

Op 22-6-2020 om 09:39 schreef M
Beste meneer Boot,

Met veel interesse heb ik de geboorte horoscoop gelezen die u voor mij gemaakt heeft . Met name het stuk met betrekking tot de relatie met mijn moeder was heel treffend; waar 2 eerdere astrologen niet mee gekomen zijn en toen ik er naar vroeg, ook niet konden duiden in mijn horoscoop. Nu is mijn interesse naar astrologie groeiende
 

Relatiehoroscoop
Relatiehoroscoop Koppel
Interpretatie van uw persoonlijke relatie uit de psycho-therapeutische praktijk, geen opsomming van horoscoop-standen, maar een rapport over echte mensen en hun interactie. Geeft uitgebreid raad over hoe om te gaan in uw speciale geval met de gevonden informatie. Beschrijft van uw relatie het volgende:
  • Wat heeft u cadeau?
  • Veiligheid/ geborgenheid.
  • Aantrekkingskracht/ Liefde.
  • Het ego-probleem.

Relatiehoroscoop Koppel
Let op: vermelden Relatiehoroscoop Koppel

Price: $75,55
>
 


jaarhoroscoop

Esoterische Jaarhoroscoop


De jaarhoroscoop beschrijft in heldere taal de ontwikkelingen die volgens de astrologie binnen het komend jaar gaan plaats vinden. De beschrijvingen zijn psychologisch/ relationeel van aard, niet astrologisch. Ze behandelen de plaats die u momenteel inneemt binnen uw levenstaak als geheel. De horoscoop bestaat uit twee delen:
  • Waar bent u in uw levenscycli 1: In de grote lijn: zowel structurele gezien
  • 2: De grote lijn vanuit het charismatische deel van uw psyche


Zodra de bestelling bij mij binnen is , neem ik contact met u op voor uw gegevens.

Let op: vermelden Jaarhoroscoop
Price: $75,55
>
 

 

Relatiehoroscoop
 
 
Andere horoscopen