Cyclusanalyse aandelen rapport

Per 3 aandelen.
 
Echte koop en verkoopmomenten voor uw aandelenportefeuille
Dit rapport dient als leidraad voor opbouw en onderhoud van uw aandelenportefeuille. Daartoe gebruikt het de informatie uit de cyclusanalyse van BootCycles. Die laat namelijk zien of het aandeel van uw keus op weg is van een actuele bodem naar een nieuwe top. U vraagt de info aan voor 3 aandelen.

Voordeel van de gewone fundamentele analyse is dat u een maat heeft om goede van slechte aandelen te onderscheiden. Nadeel is dat deze vorm van analyse geen rekening houdt met de prijsontwikkeling van de gekozen aandelen. Men gaat ervan uit dat de boekhoudkundige informatie steeds gaat leiden tot gegarandeerde winsten.

Wie een tijdje geabonneerd is geweest op wat van deze diensten, weet dat doorgaans maar een derde van de aanbevolen aandelen werkelijk tot winsten in de portefeuille leidt. Deze winsten vangen dan wel doorgaans de verliezen van de tweederde andere aanbevelingen op. Maar ideaal is deze manier van portefeuille opbouw en beheer natuurlijk niet.

Waar is dit goed voor?
Met deze informatie weet u of de aandelen van uw keus inderdaad koopwaardig zijn. Dat wil zeggen: nu gaan, c.q. blijven stijgen en niet wellicht over een paar jaar. Of zelfs helemaal nooit.

Wilt u kopen: gebruik dan de paypal knop.
Auteursrecht: € 75,75,= .
Vermelden: Cyclusanalyse aandelen

ik neem na bestelling direct contact met u op voor de 3 aandelen van uw keus.