Reacties op BootCycles vervolg
Hier ziet u spontane reacties van gebruikers.


From:
Sent: Thursday, August 14, 2014 9:31 PM

Geachte heer Boot,

Ik heb me toch nog eens verdiept in het S&P500 EOD advies. Enkele van uw adviezen zoals weergegeven op de website heb ik getest met historische data in "market replay". Ik heb onder andere onderzocht op welk prijsniveau ik een positie(futures ES via Ninja Trader Platform) zou innemen en hoe een lopende positie zich ontwikkelde, hoe het money management te voeren en hoe de stop te trailen.
Mijn bevindingen waren dusdanig positief dat het misschien toch het proberen waard is om een week uw S&P EOD advies te volgen. Bij een signaal neem ik in simulatie een positie in en kijk hoe het zich dan ontwikkeld voor mij.
Met vriendelijke groet,

MarcelTo: "Dr Martin Boot" Subject: vorderingen van een cursist
Geachte Dr. Boot,

Gisteren heb ik aan u gemeld dat ik een zeer tevreden klant van u ben. Het duurde even voordat het kwartje viel. Desalniettemin heb ik profijtelijk weten te handelen. De eerlijkheid gebiedt me hierbij te vermelden dat profijtelijk handelen voor mij lang geleden was.

Verder moet ik concluderen dat ik enorm veel heb geleerd in de afgelopen 2 maanden. Van dicipline tot en met het vertrouwen in geld op de beurs. Dit laatste was bij mij compleet verdwenen.

Zoals in een eerder bericht gemeld ga ik graag verder met uw systeem. Het systeem is een verademing. Alle meningen doen er niet meer toe!! Ik lees ze nog niet eens meer door.HenkMijn dank voor het feit dat ik gebruik mag maken van uw expertise is derhalve zeer groot! Met vriendelijke groet,
JanGeachte ,
.... Verder wil ik nog mededelen dat met AEX idPosition toch wel €1000,- per week kan worden verdiend, als men maar niet te hebberig wordt

Uw suggesties over het beleggen als een baan te beschouwen; over het onder druk komen staan en over vaste patronen waarop mensen terugvallen zijn goud waard gebleken ... voel mezelf heel tevreden over alle resultaten....

WoutSent: Friday, April 27, 2012 2:01 PM Subject: Alle Cycli
> Geachte Dr Martin Boot,

> > De proefmaand voor alle cycle is voorbij, ik heb een mooi resultaat gehaald

DirkSent: Tuesday, June 12, 2012 12:07 PM
Subject: AW: Topic subscription email notification

Geachte Martin Boot,

Hartelijk dank voor uw bericht, als volgt mijn mening;

Ten eerste vind ik het klasse dat u ook nog de moeite wilt nemen om nog meer uitleg omtrent posities te willen geven, zeker in deze woelige tijden.

Hoe dan ook, alvast bedankt en met vriendelijk groet.Ruud
Sent: Tuesday, September 2, 2014 10:06 PM
Subject: SP500 ADVIES
Geachte heer Boot,

Voor uw beeldvorming hieronder mijn ervaring met uw advies tot op heden:
Ik volg de adviezen met meer dan gemiddelde belangstelling. Het laatste longsignaal vanaf 8-8-2014 volg ik in simulatie met succes.

Ik heb wel even moeten wennen aan het EOD systeem waarbij je ’s-Avonds na ontvangst van de nieuwe informatie rond half 10(nederlandse tijd) je positie beheert en als het ware iets anders kunt gaan doen tot de volgende avond. Dat geeft rust voor mij.

“Master your entry” is naar mijn idee erg belangrijk bij een nieuw signaal. Met andere woorden: koop zo scherp mogelijk in en stap niet direct blind in na een nieuw signaal. Vwb het laatste lopende signaal was mijn insteek om long te gaan rond de 1924 en een stop op 1920. Dat zou betekent dat ik op 12 augustus long gegaan zou zijn op 1924.

Indien u nog iets toe te voegen heeft op het vorenstaande dan verneem ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

====================================================================

Geachte ....

Bedankt voor uw feed back.

U heeft nu gezien hoe bevrijdend het kan zijn om einde dag te werken. Verder heb ik geen opmerkingen.

Met vriendelijke groet,
Dr. Martin BootMarcel