Image 1-4

Hoofdcyclus AEX

Dit systeem geeft in het week end de toestand van de hoofdcyclus van de AEX weer. Met advies hoe te handelen.

De gebruiker krijgt tevens de signalen van de AmoTraders[ astrologie traders] van BootCycles per e-mail op einde dag niveau als ondersteuning gratis. Zie verder Hoofdcyclus AEX

Auteursrecht: € 75,55= per week.
Vermelden: AEX Hoofdcyclus

 
 
Image 1-4

AEX Voorspellen: TPSimpel

AEX Voorspellen is een simpel systeem dat altijd in de markt is. De gebruiker kan het systeem om 2 manieren gebruiken: een maal per week handelen op de omkeerdag binnen de gegeven waarden van de handelruimte of dagelijks. De gebruiker krijgt namelijk desgewenst per dag de actuele waarden van de handelruimte en kan dus intraday handelen. Dit is een systeem voor de fijnproever die het onderste uit de kan wil. Zie verder AEX Voorspellen
Auteursrecht: € 75,55= per week.
Vermelden: AEX Voorspellen

 
 
Image 1-4

DAX: Long

Wie wil handelen aan de longkant op de DAX moet beschikken over de volgende informatie
  1. Het moment van openen van de positie
  2. Het moment van sluiten van de positie

Deze info moet bekend zijn bij de opening van de positie. Wie over deze kennis beschikt verdient een flink inkomen op de beurs.

Wie niet over deze kennis beschikt, en wel op het juiste moment, d.w.z bij de opening van de positie , hoort bij de 90% verliezers en praatjesmakers op de beurs.
Dit systeem is vergelijkbaar met het AEX long systeem. Zie verder DAX Longtrader
Auteursrecht: € 75,55= per week.
Vermelden: DAX Long

Image 1-4

DAX: Short

Wie wil handelen aan de shortkant op de DAX moet beschikken over de volgende informatie
  1. Het moment van openen van de positie
  2. Het moment van sluiten van de positie

Deze info moet bekend zijn bij de opening van de positie. Wie over deze kennis beschikt hoeft verder niet meer te fantaseren over alle gemiste kansen op de beurs.

Wie niet over deze kennis beschikt, en wel op het juiste moment, d.w.z bij de opening van de positie , kan blijven doorgaan met verliezen maken en dat dan negatief rendement noemen.
Dit systeem is vergelijkbaar met het AEX short systeem. Zie verder DAX Shorttrader
Auteursrecht: € 75,55= per week.
Vermelden: DAX Short


 
 
 
Image 1-5

Weektrader Amsterdam

De weektrader van BootCycles is een automatische toepassing op TA niveau van de BootCycles theorie. Hij geeft aan en verkoopsignalen op einde weekniveau en wordt in het weekend gepubliceerd. Hij bestrijkt alle lokale aandelen en indexen van Euronext Amsterdam.

Probleem bij TA ook als simulatie van cyclusanalyse is de mogelijkheid van voorbarige conclusies. Daarom moet de trader over de mogelijkheid beschikken om deze voorbarige signalen te herstellen. Dat gebeurt met een stop loss.De trader bevat dan ook een automatische stoploss. Deze stop loss gaat niet zitten wachten tot er procenten verlies zijn geboekt, maar grijpt direct in en laat het gegeven signaal vervallen.

De gebruiker kan desgewenst de stop loss waarde opvragen. Let wel: stoploss betekent: de initiele stop waarde.Loopt de trade langer dan heeft hij winst. Deze winst monitort de gebruiker via een glijdende winstvloer.
Zie verder Weektrader Amsterdam
Auteursrecht: € 75,55= per week.
Vermelden: Weektrader Amsterdam