Reacties: afbeeldingen zijn fictief

Staff Member
From:
Sent: Thursday, July 31, 2014 11:08 PM
To: Dr Martin Boot

Geachte heer Boot,
Ik heb veel van u geleerd en hoop nog veel te leren. Met name de mailwisseling in maart en het telefoongesprek heeft een grote verandering teweeg gebracht. Tot op heden heb ik de problemen die toen boven water kwamen redelijk onder de knie. Het vertrouwen en vooral het plezier in beleggen is er nu, een openbaring. Met behulp van het 'AEX-EOD dag advies' lukt het me prima de juiste handelingen uit te voeren.

Met vriendelijke groet,
B.


Staff Member
From:
Sent: Saturday, July 26, 2014 6:37 PM
To: info mboot.com


Beste heer Boot,

Ik heb tijdens de trading fase van de AEX (half april - half mei) de nodige verliestransacties gehad. De oorzaak van de verliesacties lag erin dat ik niet geheel strak uw aanwijzingen opvolgde. Een stukje eisende houding stak de kop op of beter gezegd zit me nog in de weg. Dat valt tijdens een trending fase natuurlijk niet op, wat met de trend mee doet de beurs wat gewenst is. Met uw nieuwsbrief over BCFinast kreeg ik nieuw zicht op wat nodig is (kennis van astrologie) om inschattingen van trading / trending fases te kunnen maken (op basis van verloop/ligging handelruimtes, omkeerdagen en daadwerkelijke koersverloop), tenminste zo heb ik dit geïnterpreteerd. Ik voelde me kwetsbaar, onzeker en wat gefrustreerd met als gevolg een afwachtende, terugtrekkende houding.


Staff Member


From:
To: Dr Martin Boot
Sent: Wednesday, January 29, 2014 10:45 AM
Subject: Re: AEX


Bedankt voor de extra info.
Aex puts 400 al met goede winst kunnen sluiten.Staff Member
From:
To: Dr Martin Boot
Sent: Saturday, February 15, 2014 11:03 AM
Subject: Re: AEX


Geachte heer Boot,
Even een reactie ten aanzien van uw signalen.
Dank voor de perfecte positiebepaling!
Met vriendelijke groet,Staff Member
From:
Sent: Monday, March 03, 2014 8:22 PM
To: Dr Martin Boot
Subject: Re: Bericht


Geachte heer Boot,

Allereerst heel veel dank voor uw aanwijzingen, ze bieden mij verrijking op meerdere fronten. Mijn beleggersrekening loopt keurig op en ik ben blij te mogen observeren hoe u zich verhoudt tot de AEX in relatie tot de theorie (de extrinsieke en intrinsieke waarden). Ik zie u vloeiend met de AEX meegaan en perfect gebruikmaken van de mogelijkheden die de AEX biedt. Super. Ik probeer zelf die vloeiende houding ook in mijn systeem te krijgen.

Met vriendelijke groet, E
Staff Member
From: Fam. Sent: Monday, April 14, 2014 10:59 PM
Geachte Hr. Boot,

Complimenten voor de dagelijkse adviezen, voor mij als gebruiker kan het niet makkelijker. Dagelijks het advies raadplegen en indien nodig actie ondernemen. Aangezien dit minimaal is, kom ik ook niet in de verleiding om zonodig te handelen. De waan van de dag gaat zo aan mij voorbij.

Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet,


Staff Member
From: H
Sent: Sunday, April 27, 2014 9:42 AM
Subject: Aex Advies


Geachte Dr. Martin Boot,

Hierbij wil ik u melden dat het me niet lukt om goed met uw systeem om te gaan, daarom zal ik er geen gebruik meer van maken. Zeer bedankt voor de geboden gelegenheid.

Met vriendelijke groet,
H.

Meer Reacties