Zoeken op BootCycles

Google BootCycles
AEX Intraday

Voorspelsysteem AEX

De AEX voorspellen is goed mogelijk. Voorspellen wil dan zeggen: vertellen wat de belegger in een bepaalde tijd kan verwachten aan koersontwikkeling van de AEX.

Hoe korter de termijn, hoe trefzekerder de projecties binnen de cyclus en de BootCycles theorie beschrijft het raamwerk waarin dit soort voorspellingen mogelijk is.

Een cyclus heeft 2 punten die voor de belegger van vitaal belang zijn: de top en de bodem. Wanneer de AEX nog geen top heeft gevormd, opereert de belegger aan de long kant. In de theorie heet dat: de AEX bevindt zich links van de top. Afgekort: Toestand cyclus: L.

Wanneer de AEX wel een top heeft gevormd, opereert de belegger aan de short kant. In de theorie heet dat: de AEX bevindt zich rechts van de top. Afgekort: Toestand cyclus: R.

In dit systeem geef ik de informatie een dag van tevoren of desgewenst op de dag zelf. De belegger kan daar dan prima zijn/haar beleid op afstemmen.

 

Hoe ziet de info er uit en hoe werkt het?Het systeem gaat ervan uit dat de gebruiker zelf werkt met technische analyse. De gebruiker levert mij de volgende informatie:
 1. Het tijdvenster waarin wordt gehandeld.
 2. De TA indicator waarmee gewerkt wordt.
 3. De gebruiker krijgt de waarden van de actuele cycli.
 4. en desgewenst info over hoe het eigen systeem daarbij past. Dat wil zeggen hoeveel moeite het kost om het eigen systeem foutloos te maken.
 

Cyclusanalyse AEX: tyd/prys projecties / [ver]koopsignalenInfo en resultaten vanaf 1-1-18
  Week 1
  Cyclusfase: L
  omkeerdagen 2-1-18 540.33
  2-1-18 540.34 10:58 open koop


  week 2
  Cyclusfase: L
  omkeerdagen 10-1-18 12-1-18
  10-1-18 563.08 10:35 Open verkoop
  12-1-18 560.71 16:45 Open Koop

  week 3
  Cyclusfase L

  week 4
  Cyclusfase L omkeerdagen 23-1-18 25-1
  23-1-2018 572,11 09:03 Open verkoop
  25-1-2018 565.64 09:19 Open koop
  Vervolgprojecties
 
 

AEX Intraday

Dit systeem is een zogenoemd systeem voor Position Trading. Het geeft signalen binnen de dag. De werking ervan loopt over de dag heen em wanneer de korte cycli domineren lopende signalen binnen de dag.


AEX Intraday

Wat gebruikers zeggen

Dit systeem werd pas onlangs gepubliceerd op 1-1-18 en heeft nog geen reacties opgeroepen.Meer reacties op de systemen van BootCycles
 

 

Meedoen?

 
image Verdienen met AEX Voorspellen is voor de belegger die op simpele wijze wil profiteren van mijn jarenlange studie over de prijsvorming van financiele instrumenten.

Let op: de gebruiker krijgt niet de signalen van het getoonde systeem, maar informatie hoe het eigen systeem betere resultaten kan opleveren. Daartoe krijgt de gebruiker de informatie over de actuele cycluswaarden en desgewenst instructie hoe het eigen systeem te verbeteren.

Voorkennis.

De gebruiker moet in staat zijn de gegeven informatie om te zetten in beurshandelingen. Daaronder valt ook het bijhouden van eventueel ingenomen posities volgens de regelen der kunst. Het spreekt voor zich dat de gebruiker met de informatie van AEX voorspellen een forse voorsprong neemt op het gewone peloton.

AEX Voorspellen. Auteursrecht: € 75,75,= per dag.
Vermelden: AEX Voorspellen

Adviezen gelden per dag en zijn afhankelijk van de aanvraag. U bestelt door gebruik te maken van de PayPal-knop.

Let op: bij bestelling vermelden: AEX Voorspellen.

Tijdbeslag

 
Ik laagdrempelig en to the point, in dit geval per dag .

 

Nog vragen?:

Mocht u nog vragen hebben, meld me dat dan s.v.p. vragen.