Aandelen Beleggen


AEX Intraday foutloos BootCycles Click op de Afbeelding Aandelen Beleggen

Op de afbeelding is te zien dat de prijsontwikkeling van aandelen verloopt volgens een vaste afwisseling tussen toppen en bodems.

Na iedere top komt een bodem en na iedere bodem komt een top. Nooit komen er 2 toppen direct achter elkaar, evenmin komen er 2 bodems direct achter elkaar.

De afzonderlijke toppen en bodems hebben verschillende mogelijkheden: er zijn toppen die worden gevolgd door bodems met veel verdien-mogelijkheden en toppen die worden gevolgd door bodems met weinig mogelijkheden.


Download File Een schat aan mogelijkheden


Op de verschillende beurzen van de wereld heeft de belegger toegang tot duizenden aandelen. En al deze aandelen zoemen hun hele leven voort in de afwisseling van toppen en bodems. Kleine toppen met kleine bodems en grote toppen met grote bodems.

Er is maar een probleem: die afwisseling ligt niet vast in een getal. Het is niet zo dat steeds na 5 dagen een top volgt of na 40 dagen een bodem. De ene keer is het dit de andere keer dat en vervolgens weer anders.

Wie dit kenmerk wil gebruiken, moet dus een oplossing vinden voor de herkenbaarheid van een top of een bodem. Daarnaast is het niet zomaar mogelijk om bij een herkende top of bodem uit te maken of er veel of weinig te verdienen valt.

Anders gezegd: een belegger moet weten welke conclusies getrokken kunnen worden uit een "signaal" en welke niet. De belangrijkste reden waarom beleggers zo dikwijls verliezen lijden op de beurs is dat de gebruiker de verkeerde conclusie uit de correcte ontdekking van top of bodem trekt.Download File BootCycles heeft dit opgelost
Op de afbeelding zijn ook Koop en Verkoopsignalen aangegeven. Deze worden automatisch gegenereerd door een handelssysteem dat gevoed is met de informatie van BootCycles.

Duidelijk is te zien dat het systeem de cyclische bodems en toppen vindt die de moeite waard zijn uit het oogpunt van geld verdienen.


Download File Handelen met de aandelen van de afzonderlijke indexen

Het op de afbeelding getoonde systeem is een generiek systeem en wordt toegepast op alle aandelen. De gebruiker krijgt de signalen aangereikt met de stop loss per signaal.Download File Aandelen AEX Long Only Systeem: Resultaten.AEGONHandelen AEGON

Resultaat: 144%.

AHOLDhandeln AHOLD

Resultaat: 34.26%.

AIR FRANCE
Handelen AirFrance

Resultaat: 23.6%.

AKZO
Handelen Akzo

Resultaat: 30.45%.

ARCELOR
Handelen arcelor

Resultaat: 28.61%.ASML
Handelen SSML

Resultaat: 73.26%.


Download File Ontstaansgeschiedenis Long Only systeem.

Dit systeem is ontstaan uit de praktijk. Het is het systeem dat ik schreef in het kader van de Cursus Zelf Beleggen. . Daarin leg ik uit wat een belegger moet doen die zelf met aandelen wil handelen. En daar dan ook op consistente wijze geld mee wil verdienen. Ik laat daarin tevens zien dat er veel meer te verdienen is dan zo op het eerste gezicht lijkt. En dat die verdiensten altijd behaald kunnen worden.